صفر تا صد هیئت علمی وزارت بهداشت

رایگان

0 نظر
دسته‌بندی‌ها
-
بازدید کاربران: 2
بازدید از صفحه: 307

بررسی اجمالی

اگر از ابتدا آگاهی داشته باشیم که چه مواردی برای انتخاب یک فرد به عنوان هیئت علمی مورد نیاز است، می‌توانیم از مقاطع پایین‌تر برای جمع‌آوری امتیازات اقدام و سرمایه‌گذاری کنیم.

انواع هیئت علمی‌هایی که در حال حاضر وجود دارد به چند دسته تقسیم می‌شود و هرکدام چه ویژگی‌هایی دارد؟

مواردی که مطرح می‌شود درمورد هر دو وزارت (هم وزارت بهداشت و وزارت علوم) صدق می‌کند. هیئت علمی‌ها به دو دسته پژوهشی و آموزشی تقسیم می‌شود. بسیاری از افرادی که در دانشگاه‌ها امر تدریس را برعهده دارند، هیئت علمی آموزشی هستند؛ و کسانی که در مراکز تحقیقات مشغول به کار هستند، عمدتاً هیئت علمی پژوهشی هستند.

انواع قرارداد هیئت علمی به چه صورت است؟

هیئت علمی‌ها از نظر قرارداد به هیئت علمی‌های طرحی، تعهدات خدمت، پیمانی و رسمی تقسیم بندی می‌شوند.

هیئت علمی تعهد خدمت به صورت است؟

هیئت علمی تعهد خدمت به دنبال فراخوان‌های دانشگاه هستیم نه وزارت بهداشت؛ چون برحسب نیاز دانشگاه، هر دانشگاه درخواست می‌کند و مجوزهای لازم را از وزارت بهداشت دریافت می‌کند و از طریق معاونت آموزشی این فراخوان را در کل کشور منتشر می‌کند. افرادی که پیش نیازهای لازم را داشته باشند، دعوت به مصاحبه می‌شوند و پس از پذیرفته شدن شروع به کار می‌کنند. این نکته حائز اهمیت است که طول دوره طرح تعهد خدمت، برابر طول مدت تحصیل فرد است.

وقتی فراخوان از طریق وزارت بهداشت منتشر می‌شود، این‌ها چه مواردی را برای جذب شدن طی می‌کنند؟

همانگونه که استخدامی‌های سازمان استخدام اقدام می‌شود، و افراد یک مراحلی به نام پیمانی، رسمی آزمایشی و رسمی قطعی را طی کنند، درخصوص هیئت علمی هم یک فراخوان جداگانه از سمت وزارت بهداشت ارائه می‌شود و نیاز سنجی هردانشگاه اعلام می‌شود.

آیا در ارسال مدارک، مواردی هست که نیاز به رعایت داشته باشد؟

یک روزمه کتبی داریم که  تقریبا 80 درصد امتیازات را به خودش اختصاص می‌دهد و همینطور یک رزومه مصاحبه‌ای داریم که توانمندی شما در مصاحبه‌های مختلف سنجیده می‌شود.

مدرس

آرمین فریدونی
کارشناسی ارشد اتاق عمل

نظرات

0

0 رای
5 امتیاز
0
4 امتیاز
0
3 امتیاز
0
2 امتیاز
0
1 امتیاز
0

نظرات

برای ارسال نظر وارد حساب کاربری شوید.